serveis

Surt a concurs públic la concessió l'antic Iot a la platja Llarga de Tarragona

El local, del qual ara es podrà tornar a adjudicar l’explotació, va passar per un llarg procés judicial que va acabar el novembre passat

per Redacció, Tarragona | 22 de març de 2022 a les 09:39 |
La façana del Iot a la platja Llarga de Tarragona, en una imatge d'arxiu. | ACN
El Departament d’Economia i Hisenda de la Generalitat ha convocat a través de licitació pública l’adjudicació de la concessió de domini públic del local conegut com el Iot, a la platja Llarga de Tarragona. Fins al novembre passat, aquest espai l'explotava comercialment l'anterior concessionari i ara ha estat recuperat per l’administració catalana després d’un llarg contenciós als jutjats.

Es tracta d’un espai situat a la planta baixa de l’immoble, amb una superfície construïda de 258,93 metres quadrats i tres terrasses exteriors amb un total de 501,58 metres quadrats. La concessió serà per un període de 10 anys des de la data de formalització, amb un cànon mínim de licitació de 50.725,48 euros anuals (sense impostos), millorable a l’alça en les ofertes que presentin els licitadors.

Els interessats hauran de presentar les seves propostes abans de les dues de la tarda del proper 22 d’abril. A partir d’aquí, la Mesa de Contractació celebrarà dos actes públics on s’obriran el sobre B, amb l’avantprojecte d’adaptació del local i el pla d’explotació i funcionament, i el sobre C, amb l’oferta econòmica. Les dues convocatòries tindran lloc a la seu del departament d’Economia i Hisenda, a càrrec de la Direcció General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya, ubicada al carrer del Foc 57, de Barcelona, els dies 12 i 26 de maig de 2022 respectivament, a les 11 del matí.

En el plec de condicions també es destaca que l’òrgan de contractació valorarà, juntament amb l’oferta econòmica i tècnica, aspectes relacionats amb la gestió ambiental del restaurant. Així mateix, es tindran en compte els criteris socials dels projectes com ara la possibilitat de contractar persones a l’atur, amb discapacitat, o treballadors de la mateixa localitat; mesures per garantir la paritat de gènere i la conciliació familiar; la capacitat de generar llocs de treball indefinits i de qualitat; o el compromís de contractar proveïdors i empreses locals.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: