1 de 10
OPINIÓ

Reus i Noemí Llauradó: un projecte de futur

per Eva Ferran, Reus, Catalunya | 21 de març de 2022 a les 09:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Esquerra Republicana de Catalunya a Reus va escollir, fa uns dies, Noemí Llauradó com a candidata de la formació a les properes eleccions municipals. Una elecció, per unanimitat dels presents, que evidencia un fet que molts ja sabem des de fa temps: a ERC tenim les idees molt clares d’allò que volem per a Reus. Com a presidenta d’Esquerra Republicana a Reus estic convençuda que, en moments com els que estem vivint, calen lideratges definits i projectes ferms, sòlids. Per a mi, aquesta fortalesa, aquesta certesa, aquesta solidesa que necessitem l’aporta el projecte de Noemí Llauradó.

Ara és el moment de la cohesió i de donar seguretat a la ciutadania. Ara és l’hora d’oferir a la ciutat un lideratge nou, reconegut i que no sigui qüestionat. Un lideratge amb capacitat de gestió i que, a la vegada, miri al futur. I que ho faci amb un equip unit i preparat. Aquest és l’ADN del projecte que encapçala Noemí Llauradó. Per contra, Reus no es pot permetre projectes grisos ni sense aspiracions, i tampoc projectes basats en el repartiment de quotes. Això són models del passat.

En aquest sentit, el projecte encapçalat per Noemí Llauradó destaca, en primer lloc, per la seva cohesió ja que compta amb un equip de dones i d’homes, de reusenques i reusencs preparats, que coneixen molt bé la ciutat i que han crescut en aquests anys de treball intens. Un equip potent i que està unit per un projecte ambiciós que no es conforma amb la ciutat que tenim, sinó que vol anar molt més enllà. Una cohesió que és un aspecte clau per a nosaltres i que volem estendre a tota la ciutat. Perquè la gent d’ERC Reus som els del tomb de ravals i els dels altres barris. Som els del Reus sencer.

Cal que trenquem esquemes antics i passem a entendre Reus com un tot. Estem parlant, doncs, de tota la ciutat. La que genera noves centralitats de vida col·lectiva i noves oportunitats per a tota la ciutadania. Perquè aquest és el principal objectiu que tenim, ser útils a totes les veïnes i veïns de la ciutat. Ser capaços d’anar a més, arribar més lluny i aconseguir que tothom s’engresqui amb el que podem fer plegats durant els propers anys. El de Noemí Llauradó i ERC Reus és, sobretot, un projecte de futur, perquè la nostra és una proposta de llarg recorregut , que anirem detallant els propers mesos.

Tot i això, amb la feina que s’ha fet des d’ERC Reus durant aquest mandat ja ha quedat una cosa ben clara, que la mateixa Noemí va remarcar el dia de la seva elecció com a candidata: com més forta és Esquerra al govern, més i millor avança la ciutat. En l’actual mandat, des d’Esquerra Republicana estem posant les bases de la ciutat del futur. I ho estem fent des dels valors de la democràcia, el progrés, el feminisme i l’ecologisme, i ubicant les persones al centre de les polítiques municipals, com hem fet al llarg de la nostra història.

Però no ens conformem amb això. Volem anar molt més enllà. Esquerra Republicana és la primera força municipalista a Catalunya i també vol ser-ho a Reus. Perquè estem a punt. A punt per fer un pas endavant, a punt per donar un nou impuls a Reus i encetar una nova etapa més il·lusionant. Som aquí per dedicar la nostra energia i els nostres millors anys a Reus. Perquè, en resum, volem el millor per a la nostra ciutat i estic convençuda que el millor per a Reus, el millor projecte de futur és el que encapçala Noemí Llauradó.

Eva Ferran Roig és la presidenta d’ERC Reus.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: