POLÍTICA

S'aprova la modificació del Catàleg de llocs de treball per al 2022

Cs es queda sol a la proposa de resolució per deixar "sense efecte" l'impost sobre emissions de diòxid de carboni dels vehicles de tracció mecànica

Una imatge del ple | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 18 de març de 2022 a les 11:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La sessió plenària que s'està duent a terme aquest divendres ha servit, entre altres, per aprovar una ampliació de capital de l'empresa Reus Serveis Municipals SA, (RSM) per part de l’Ajuntament, mitjançant una aportació no dinerària consistent en l’aportació del dret de crèdit per import de 13.525.601,57 euros que ostenta respecte Redessa. La finalitat d'aquesta mesura, segons la regidora del ram, Teresa Pallarès, és que RSM pugui ampliar el capital de Redessa, compensant el deute.

Modificació del Catàleg de llocs de treballDes de les files de l'oposició, la socialista Ana Martínez ha argumentat el suport del PSC a la proposta perquè "amb aquesta aportació de capital es crearà un potencial a Redessa per poder edificar habitatge públic i social". En aquesta línia, però, la regidora ha fet una advertència a Pallarès tot assenyalant que "ara ja no hi ha excusa per no fer habitatge públic". Més crítica ha estat la CUP, a través d'Edgar Fernàndez. L'anticapitalista ha manifestat que les diferències de model entre el govern i el grup independentista "són molt marcades" i ha expressat que amb l'aprovació "s'està blindant el model de ciutat que ha fomentat el PSC durant 32 anys".

De fet, ha tirat d'ironia per subratllar l'afinitat en aquesta qüestió entre el govern i els socialistes. "Amb la sociovergència blindada per ERC, veiem que quan les coses van bé, els diners públics van per als rics; i quan van malament, socialitzem el deute". El regidor no adscit, Raúl Meléndez, s'ha abstingut. Cs ha donat suport a l'ampliació de capital. 

També ha tirat endavant, després, la modificació del Catàleg de llocs de treball del personal de l'Ajuntament de Reus, per a l'exercici de 2022, exposada pel regidor de l'àrea, Daniel Rubio. Acte seguit s'ha debatut una proposta de resolució plantejada per Cs. Aquesta s'ha centrat en la voluntat de deixar "sense efecte" l'impost sobre emissions de diòxid de carboni dels vehicles de tracció mecànica. Tan sols ha registrat dos vots favorables, els dels regidors proposants. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: