1 de 10
OBRES I MILLORES

Fan una rotonda a la intersecció entre la carretera T-313 i l'accés a Riudecanyes

La Diputació millora també el traçat en un tram de 300 metres

La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha visitat la zona de les obres | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 18 de març de 2022 a les 10:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'accés viari a Riudecanyes serà "més còmode i segur" a partir del proper mes d'abril. La Diputació de Tarragona ha exposat a través d'un comunicat que està finalitzant aquests dies les obres de construcció d'una rotonda a la intersecció entre la carretera T-313 i l'accés al municipi i la millora del traçat en un tram de 300 metres.

En el marc d'una recent visita institucional a Riudecanyes, la presidenta Noemí Llauradó ha conegut de primera mà el projecte de millora de la xarxa viària, que ha representat a la Diputació una inversió de 600.000 euros. Amb l'alcalde del municipi, Ernest Roigé, i de membres de la Corporació municipal, Llauradó també ha conegut les obres de manteniment que l'ajuntament ha efectuat al pont de l'entrada al municipi; el projecte de millora de l'accessibilitat, distribució i eficiència energètica que s'està duent a terme a l'edifici de l'ajuntament i el resultat de l'adequació de diversos carrers.

Són tres projectes que "augmentaran el benestar i la seguretat dels veïns i veïnes" de Riudecanyes i que compten amb una aportació global de 266.000 euros procedents del Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona, s'ha apuntat des de l'administració supracomarcal.

La construcció de la rotonda a la intersecció entre la T-313 i l'accés a Riudecanyes i la millora del traçat a la mateixa T-313 "ordenarà el trànsit i garantirà la convivència segura" dels usuaris. En concret, s'està actuant en un tram de 300 metres (que enllaça la rotonda i la intersecció amb la TV-3131) millorant-ne el traçat i ampliant la calçada fins a 7 metres. "L'elevada confluència de trànsit en aquesta zona feia necessària" la realització de les obres, que també inclouen un nou itinerari de vianants des del costat esquerre del pont de Riudecanyes fins al cementiri.

Així mateix, es reordenaran els accessos a l'entorn de la rotonda i s'eixamplarà el camí de la Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes per tal de facilitar l'accés a finques veïnes i a la deixalleria municipal. El projecte inclou la reposició dels serveis afectats, les plantacions i la il·luminació de la nova rotonda, la senyalització vertical i horitzontal i la canalització per al desplegament de la xarxa de fibra òptica. Està previst que les obres finalitzin el proper mes d'abril.

Adequació del pont de l'entrada al municipiDesprés de visitar les obres de la carretera T-313, Llauradó ha conegut el projecte d'adequació i manteniment que l'Ajuntament de Riudecanyes està duent a terme al pont de l'entrada al municipi. Els treballs, que han comptat amb 73.000 euros procedents del Pla d'Acció Municipal, han consistit en l'ampliació de les voreres, la millora de l'asfalt i el revestiment amb pedra de tota l'estructura.

L'actuació complementa la millora dels accessos viaris que està efectuant la Diputació i també preveu l'adequació d'un aparcament dissuasiu a l'entrada del municipi. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: