EDUCACIÓ

L'Escola d'Art i Disseny de Reus celebra la XVIII edició de les jornades Yazoo

Aquest divendres tindran lloc quatre xerrades centrades en el disseny de videojocs, l'interiorisme i l'arquitectura efímera

per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 18 de març de 2022 a les 09:45 |
L'Escola d'Art i Disseny de Reus celebra la XVIII edició de Yazoo | Reus Digital
L’Escola d’Art i Disseny de Reus de la Diputació de Tarragona celebra les XVIII Jornades del Disseny Yazoo. Amb nou xerrades centrades en disseny, l’interiorisme, l’arquitectura efímera i l’audiovisual, Yazoo vol apropar els alumnes al món de l’art i del disseny. Enguany les jornades han tornat al format habitual omplint l’Espai Llimoner i mantenint alguna ponència en format telemàtic.

Disseny de videojocs, interiorisme i arquitectura efímera, els eixos de Yazoo


Les jornades van començar el dimecres 16 de març amb el concert inaugural del Conservatori de Música de Reus i la conferència sobre Urbanisme Feminista per part de Roser Casanovas del Col·lectiu Punt6. El cicle se centra en els eixos del disseny de videojocs, interiorisme i arquitectura efímera amb un total de nou xerrades entre els dies 16, 17 i 18 de març obertes a tothom de manera gratuïta.

Les jornades volen oferir als alumnes l'experiència de professionals del sector


En la xerrada que va encetar el segon dia de Yazoo, oferta per David Férriz, dissenyador de videojocs i cofundador de Deivilish Games, veiem com es posen en valor l’art i el disseny en àmbits específics. Es planteja als assistents, la gran majoria alumnes, la importància d’una bona direcció artística i uns bons gràfics en un videojoc, a més de les línies de negoci que pot tenir una empresa dedicada al sector dels videojocs.

Aquestes jornades volen donar resposta als objectius de l'Escola d'Art i Disseny de formar els alumnes i oferir-los eines amb propostes teòriques i experiències pràctiques de professionals del sector amb una trajectòria reconeguda. Aquest divendres, dia de tancament de les jornades Yazoo, tindran lloc les següents conferències:
  • 10h. Disseny d’escenaris per a videojocs, a càrrec de Jaime González Vallejo.
  • 12h. The New Toormix, a càrrec d’Oriol Armengou i Ferran Mitjans
  • 16h. Dissenyar situacions, generar emocions, a càrrec de Cristina Masferrer
  • 18h. Identitats, a càrrec de Jofre Roca.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: