distincions

Mencions honorífiques a l'Associació Salut Mental Dr. Tosquelles, la Germandat Sant Josep Obrer i al prior Creu Sàiz

Una imatge del ple d'aquest divendres | Reus.cat
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 18 de març de 2022 a les 09:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El ple de l'Ajuntament de Reus ha acordat, aquest divendres 18 de març, concedir la menció honorífica municipal a l'Associació Salut Mental Dr. Tosquelles, la Germandat Sant Josep Obrer i, a títol pòstum, al prior de Sant Pere, mossèn Creu Sàiz.

El reconeixement a l'Associació Salut Mental Dr. Tosquelles s'ha concedit "atenent als seus mèrits com entitat de la ciutat, sense ànim de lucre, que atén a persones amb problemes de salut mental i les seves famílies, per contribuir a la millora de l’assistència sanitària i social de les persones afectades i els seus familiars, i a la seva rehabilitació, integració i reinserció social i laboral i, de forma especial, per celebrar enguany el 25è aniversari de l’entitat", segons ha exposat el batlle, Carles Pellicer.

La menció a la Germandat Sant Josep Obrer s'ha aprovat "en reconeixement a la seva trajectòria i continuada activitat social, en especial per la seva participació en els actes de la Setmana Santa reusenca, que han esdevingut una manifestació del patrimoni cultural de la ciutat, i per commemorar enguany el 25è aniversari de la germandat", ha subratllat l'alcalde.

La menció honorífica municipal, a títol pòstum a mossèn Creu Sàiz s'ha concedit "en reconeixement a la trajectòria humana al llarg de la seva vida i la responsabilitat exercida durant dues dècades com a Prior de la Prioral de Sant Pere Apòstol i, abans, com a rector de l’Església de la Puríssima Sang. En reconeixement a la feina pastoral i a la seva participació en la vida col·lectiva amb un gran sentit de ciutat, des del diàleg i l’entesa i, molt particularment, per la seva tasca en l’encaix de la Prioral dins de la configuració actual de la Festa Major de Sant Pere i de la Festa de Misericòrdia", ha assenyalat Pellicer.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: