1 de 10
EMPRESES

El Panel Públic Assessor de l'AEQT, obert a consultes de la ciutadania

Es tracta d'una eina per reforçar el diàleg amb l'entorn que s'aplicarà per primera vegada a la propera reunió del PPA el dimarts 22 de març

L'AEQT obre el seu Panel Públic Assessor (PPA) a les preguntes i consultes de la ciutadania | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 17 de març de 2022 a les 10:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Panel Públic Assessor (PPA) de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) s’obre aquest 2022 com a eina per recollir preguntes i suggeriments de la ciutadania de l’entorn. L’òrgan, a més de celebrar les habituals reunions amb l'assistència dels seus membres, a partir d’ara, compta amb l’adreça de correu electrònic ppa@aeqtonline.com perquè la ciutadania hi enviï les seves consultes.

Aquesta acció, que forma part del desplegament del Pla Estratègic de l'AEQT 2021-2023, persegueix reforçar el Panel Públic Assessor com a eina de feedback, diàleg i transparència amb l'entorn.


Les consultes es tractaran a les reunions del Panel Públic Assessor


A partir d'ara, i començant per la de dimarts vinent, s'anunciarà per diferents canals la celebració de cada reunió del Panel i s'informarà dels assumptes s’hi tractaran i dels ponents convidats. En aquest mateix anunci es convidarà a tots aquells ciutadans interessats a fer arribar preguntes o consultes, a fer-ho a través del canal habilitat. Posteriorment de cada reunió es publicarà una nota que es difondrà en els canals de comunicació propis de l'AEQT (pàgina web, xarxes socials) en la qual es recollirà la crònica de la sessió i la resposta que s'ha donat als temes plantejats.

Cal recordar que els Panels Públics Assessors són òrgans consultius que serveixen com a eina de diàleg amb el territori: per donar a conèixer informació, dades o projectes i per rebre inputs de l'entorn. Estan formats per persones representatives de la societat del territori, precisament amb l'objectiu de ser una reproducció a petita escala.

La primera reunió d'aquest 2022 tindrà lloc dimarts vinent


La primera reunió del Panel Públic Assessor de l'AEQT d'aquest 2022 tindrà lloc dimarts vinent, 22 de març, amb el tema principal -a més de presentar la nova directora gerent de l'associació, Maria Mas- del nou sistema conjunt de millora continuada de la seguretat, una de les grans accions del Pla Estratègic 2021-2023, amb la presència del president de la Comissió de Seguretat de l'AEQT, Ignasi Cañagueral.

Es poden fer arribar consultes sobre aquesta o altres qüestions fins a les 11.00 del matí del mateix dimarts, enviant un missatge de correu electrònic a l'adreça indicada: ppa@aeqtonline.com.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: