1 de 10
platges

Cambrils licita els serveis de temporada de les platges

Es poden presentar ofertes a través de la seu electrònica fins el dia 31 de març

Para-sols a la platja de l'Esquirol, de Cambrils | Cedida
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 16 de març de 2022 a les 16:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El departament de Serveis i Medi Ambient de l'Ajuntament de Cambrils ha tret a licitació l'atorgament d'autoritzacions municipals per a l'explotació dels serveis de temporada a les platges del municipi pels anys 2022-2026.

Aquest nou concurs públic inclou els serveis de lloguer de para-sols, tendals, gandules i embarcacions amb i sense motor, escoles nàutiques i llits elàstics repartits en diferents ubicacions de les diferents platges de Cambrils.

La nova licitació complementa l'adjudicació de les guinguetes impulsada l'any passat. L'objectiu és regularitzar totes les instal·lacions de temporada incloses al Pla d'Usos de les platges de Cambrils i oferir uns serveis de qualitat, respectuosos amb l'entorn i que suposin una millora de la imatge del litoral del municipi. Les empreses interessades en explotar aquests serveis de temporada poden presentar les seves ofertes a través de la seu electrònica fins el dia 31 de març a les 3 de la tarda.

Els plecs de clàusules tècniques i administratives de la licitació amb els condicionants generals i particulars, les ubicacions de cadascuna de les instal·lacions, els plànols, els imports dels cànons i la resta d'informació es poden trobar al Perfil del Contractant de l'Ajuntament de Cambrils.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: