1 de 10
SOLIDARITAT

L’Arquebisbat cedeix els edificis del Seminari i la Casa d’Exercicis de la Selva per a l’acollida de refugiats

S'hi podran allotjar més d'un centenar de persones

Un instant de la signatura del conveni | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 16 de març de 2022 a les 16:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dimecres, dia 16 de març, l’arquebisbe de Tarragona, Joan Planella, i Eduard Llop, representant de l’ONGD Coopera, han signat el conveni de cessió gratuïta de dos dels edificis que són propietat de l’Arquebisbat com són el Seminari de Tarragona i la Casa d’Exercicis Cardenal Arce de la Selva del Camp.

Aquesta cessió permetrà l’acollida de més d’un centenar de refugiats ucraïnesos. L’Arquebisbat oferirà aquests edificis com a espai d’acollida i residència temporal, mentre que Coopera, amb més de 25 anys d’experiència a Ucraïna en l’ajut a orfes i acollida familiar, s’encarregarà de l’acompanyament de les persones que hi viuran i que està previst que arribin d’aquí dues setmanes.

L’Arquebisbat també ha posat a disposició tots els serveis i recursos de les escoles diocesanes de Tarragona per tal de garantir l’escolaritat dels nens i nenes refugiats i la seva participació en les activitats extraescolars.

Aquesta iniciativa se suma a les moltes campanyes i projectes que les parròquies, Càritas i altres organitzacions eclesials estan impulsant per tal d’acollir els refugiats.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: