SOCIETAT

Tallers per a famílies sobre estereotips i rols de gènere

Tenen lloc els dijous de març, al centre cívic Ponent

per M.B., Reus, Catalunya | 16 de març de 2022 a les 10:22 |
Una imatge del centre cívic Ponent, de Reus | Reus.cat
Els dijous del mes de març els pares, mares, àvies, avis i familiars d'alumnes poden participar en quatre tallers coeducatius pensats per tal de reflexionar sobre els estereotips i rols de gènere i enfocar-se cap a una educació més igualitària.

Ja s'han realitzat els tallers adreçats a famílies d'alumnes d'educació infantil i primer cicle de primària, i aquest dijous dia 17 de març el taller anirà adreçat als adults de famílies amb fills dels 9 als 12 anys aproximadament.

El darrer taller, serà el del dijous 24 de març, i s'adreçarà a adults amb fills d'entre els 12 i els 17 anys. El regidor d’Educació, Daniel Recasens, ha explicat que “en el nostre dia a dia a través dels mitjans de comunicació, la publicitat, el llenguatge, la transmissió cultural i de tradicions, reproduïm en el sí de la família repartiments de rols i relacions afectives que frenen el desenvolupament de les persones d'una manera lliure i amb independència del rol de gènere social i és per aquest motiu que considerem important treballar la coeducació”.

Els tallers tenen lloc els dijous de març de dos quarts de 6 a 7 de la tarda al centre cívic Ponent. Les famílies interessades es poden inscriure al següent enllaç.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: