ESPORT BASE

La vaga a l'ensenyament fa ajornar al maig l'Olimpíada escolar de Reus

Del 2 al 27 d'aquest mes

per ReusDigital, 15 de març de 2022 a les 16:46 |
La cita esportiva per a la canalla serà al maig | Jaume Riera
Davant la convocatòria de vaga al sector públic d’Ensenyament, l’Ajuntament de Reus i el Consell Esportiu del Baix Camp han decidit reprogramar el calendari de la 40a Olimpíada Escolar de Reus "per tal de donar a tots els nens l’oportunitat de participar en aquesta experiència".

La competició s’ajorna, segons s'ha assenyalat aquest dimarts des de l'organització, "per tal de facilitar que tots els alumnes inscrits i tots els centres hi puguin prendre part, i per respectar els drets de tothom". Finalment, doncs, l’Olimpíada Escolar se celebrarà del 2 al 27 de maig.

L’edició d’aquest any recupera el format habitual, després de dos anys marcats per la pandèmia. Cal tenir en compte que del volum d’inscrits, 1.777 alumnes i 43 centres, un percentatge important són alumnes de 6è de primària, i que per tant estan en l’últim any que hi poden participar.

L’organització, en un comunicat, ha apuntat que és "prioritari reprogramar la competició perquè aquests nens i nenes no perdin l’oportunitat de participar-hi el darrer any que ho poden fer".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: