1 de 10
AJUTS I SUBVENCIONS

Publicada la convocatòria de subvencions per al foment d'activitats d'interès juvenil 2022

Una imatge del Casal de Joves | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 16 de març de 2022 a les 08:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ha començat el termini per presentar la convocatòria de suvencions per fomentar les activitats d'interès juvenil a la ciutat de Reus. Un cop publicada al Butlletí Oficial de la Província BOPT la convocatòria per a aquest 2022, hi ha temps fins al 30 de juny.

L'objecte de la convocatòria és fomentar les activitats programades o que obtinguin el suport de l’Ajuntament de Reus i que tinguin per finalitat, segons Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, per "millorar la cohesió social dels joves de la ciutat, promoure l’associacionisme juvenil i la seva implicació en els afers públics de la ciutat, fomentar valors socials i culturals i noves formes de participació, afavorir la cooperació entre el sector públic i el privat, possibilitar el creixement quantitatiu i/o qualitatiu de la ciutat en els àmbits de les activitats d’interès juvenil i intervenir preventivament sobre la població jove en situació de risc social".

Els requisitsLes entitats o persones han d'estar inscrites en qualsevol d’aquests registres, indistintament: el Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes de l’Ajuntament de Reus; el Cens d’entitats juvenils de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya; o el Registre d’Associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Els sol·licitants no poden ser deutor per cap concepte de l’Ajuntament de Reus ni dels seus bens instrumentals; i han de tenir la seu en el terme municipal de Reus.

La dotació màxima de les subvencions previstes en aquesta convocatòria és 10.000,00 euros. La sol·licitud de subvenció s'ha de tramitar telemàticament. En aquest enllaç es pot consultar tota la informació. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: