1 de 10
MÚSICA

Nou grups portaran dotze hores hores de música al quart Lo Riu Sona Festival

El festival s’endarrerix dos setmanes, fins el 18 de juny, i portarà a Amposta grups de les Terres de l’Ebre i del panorama català

Imatge promocional del grup ebrenc Pepet i Marieta, un dels noms del festival | Cedida
per Aguaita.cat, Amposta | 20 de març de 2022 a les 18:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Lo Riu Sona Festival arribarà, el proper mes de juny, a la quarta edició. Serà el dissabte 18 i ho farà amb un cartell amb nou grups i dos escenaris que permetran programar dotze hores de música sense interrupcions. Doctor Prats, Roba Estesa, Miquel del Roig, Pepet i Marieta, Auxili, Lal’Ba, Suu, Joan Rovira i Habla de mi en presente són els nou grups, del territori però també cap de cartells de la resta del país que conformen el cartell d’esta edició que tornarà sense restriccions i a un nou emplaçament: al triangle que hi ha al passeig del Canal Marítim, al costat de la pista d’atletisme, ja que el pavelló firal està desmantellant-se.

"És una satisfacció presentar aquest esdeveniment perquè és una tornada a la normalitat", ha dit l’alcalde, Adam Tomàs, tot agraint als promotors que tornen a confiar en Amposta per ser referent musical de tot el país. L’objectiu de l’organització és atraure, com a mínim, 3.000 persones.

Les portes s’obriran a les 17h. i els concerts es començaran a les 18h. Les entrades es poden comprar de forma anticipada a través de la web del festival loriusonafestival.cat. De 0 a 3 anys, l’entrada és gratuïta, de 4 a 12 anys és de 12 euros i de 25 euros per a les persones de més de 13 anys.

Lo Riu Sona Festival està organitzat per Produccions Submarines i Èxits Produccions Musicals amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta i el suport de Generalitat de Catalunya.
 

Al juny arriba la quarta edició de Lo Riu Sona Festival. Foto: Cedida

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: