1 de 10
TURISME

Cambrils formarà part del Clúster gastronòmic Foodservice

L'adhesió al clúster permetrà reforçar el posicionament de marca de la destinació i oferir oportunitats de negoci al sector gastronòmic

El Patronat de Turisme de Cambrils s’ha adherit al Clúster gastronòmic Foodservice | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 14 de març de 2022 a les 11:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Patronat de Turisme de Cambrils s’ha adherit al Clúster gastronòmic Foodservice amb l’objectiu de dinamitzar el sector. Aquesta adhesió permetrà al municipi reforçar el posicionament de marca de la destinació i participar en projectes per a la promoció gastronòmica local.

El Clúster Foodservice promou la innovació i la competitivitat del sector gastronòmic català


La regidora de Turisme, Yolanda Burgos, ha assegurat que el sector gastronòmic s’ha vist molt afectat per la crisi derivada de la Covid-19 i que formar part del clúster oferirà oportunitats de negoci a través del networking i projectes col·laboratius. A més, l'adhesió de Cambrils al clúster Foodservice també permetrà aprofitar la formació específica que realitza l'organització als seus socis i col·laborar en xarxa amb els membres participants.

El Clúster Foodservice de Catalunya és una organització clúster que té com a objectiu principal promoure la innovació i reforçar la competitivitat del segment català del Foodservice i la restauració. Actualment, el Clúster Foodservice compta amb 95 associats, que representen el 42% del sector Foodservice a Catalunya, amb una facturació de 5.400 milions d'euros.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: