SERVEIS

Empresa i Ocupació informa d'ajuts i serveis a través de WhatsApp

La regidoria obre també canal a Linkedin i impulsa una "newsletter"

Un dels canals informatius de la regidoria és WhatsApp | Pexels
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 11 de març de 2022 a les 16:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus ha obert tres nous canals d’informació, que sota el nom genèric Reus Empresa, estan dirigits a les empreses i persones emprenedores de Reus i del territori "per tal de mantenir-los informats dels ajuts, formacions, serveis i notícies que puguin ser del seu interès".

Es tracta d’una canal de Whatsapp Business, un grup a la xarxa professional Linkedin i una newslettter. El canal de Whatsapp permetrà que els subscrits rebin puntualment les comunicacions en el seu mòbil amb la màxima immediatesa. El grup de Linkedin impulsarà el coneixement compartit amb la publicació d’informacions com ara articles, dades econòmiques, estadístiques.

Per la seva banda, la newsletter, amb una periodicitat quinzenal, recollirà les informacions més destacades i donarà difusió als serveis que impulsa el propi Ajuntament i altres agents del territori.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, ha explicat que “aquests canals neixen de la detecció d’una necessitat que han posat de manifest les empreses i les persones emprenedores, a través de les diverses taules de treball i visites i trobades amb el teixit productiu de la nostra ciutat. Amb els nous canals els farem arribar informació de valor i destriada entre el mar d’informacions que rebem a diari”.

Subscripció als canalsA Whatsapp, cal enviar la paraula ALTA al 663 45 16 12; a Linkedin, cal afegir-se al grup corresponent; i per a la Newsletter, s'ha d'emplenar el formulari de dades.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: