1 de 10
FORMACIÓ

El Mas Carandell participa al 22è Espai de l’Estudiant de Valls

L'esdeveniment es fa a Valls | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 11 de març de 2022 a les 11:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Amb la finalitat de difondre la seva oferta formativa i de serveis, el Mas Carandell participa com expositor al 22è Espai de l’Estudiant de Valls, que en aquesta edició recupera el seu format presencial i torna a la sala Kursal d’aquest municipi, després de l’anterior que va ser virtual a causa de la pandèmia.

En aquesta ocasió l’esdeveniment compta amb 52 expositors i es preveu que acolli la visita de prop de 50 instituts i escoles del territori. Durant aquests dos dies, professionals del Mas Carandell ofereixen informació des del seu estand sobre l’oferta de cursos i de serveis, així com orientació als joves, professionals dels centres educatius, famílies i particulars que visiten el certamen, i s’atansen per efectuar les seves consultes sobre opcions d’estudi i possibilitats d’ocupació.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, ha explicat que des del Mas Carandell "creiem que la formació és l’aposta de futur laboral pel jovent. Ara, més que mai, en el context actual que pateix els efectes de la pandèmia, per prevenir i afrontar la desocupació juvenil cal impulsar i promoure la qualificació professional, així com participar en iniciatives d’orientació acadèmica i laboral com és l’Espai de l’Estudiant, un esdeveniment en el que assistim des de les primeres edicions". 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: