1 de 10
EMPRENEDORIA

Setze projectes empresarials a la primera fase de la Incubadora TIC de Redessa

Els més ben valorats accediran a un seguit de sessions formatives

Són setze els projectes que passen a la primera fase de la Incubadora TIC de Redessa | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 10 de març de 2022 a les 10:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La segona edició de la Incubadora TIC de Redessa ha aplegat total de 33 projectes presentats, dels quals 16 podran accedir a la primera fase perquè compleixen els requisits de ser una startup, projecte o empresa constituïda amb una idea validada, o un prototip o producte mínimament viable i tenir un model de negoci basat en les TIC.

Aquesta setmana, els 16 projectes seleccionats han exposat la seva idea de negoci davant d'un jurat format per representants de PIMEC, Clúster TIC, Fundació URV, Banc Sabadell, ACCIÓ i els responsables de la Incubadora TIC de Redessa.

La consellera delegada de Redessa i regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge, Teresa Pallarès, ha destacat que "tenim prou casos d'èxit al territori i a l'entorn de Redessa, com per apostar per aquest model d'empreses de perfil molt escalable, com una via per continuar treballant per la reactivació i la transformació econòmica del territori".

Un cop finalitzada la selecció, els projectes més ben valorats pel jurat accediran a les sessions formatives que, en aquesta edició, tindran un format bootcamp, amb un enfocament molt pràctic i intensiu. Pel que fa al perfil dels projectes, gairebé la meitat són de Reus o el Baix Camp. La resta són del Tarragonès, l'Alt Camp i Barcelona.

Majoritàriament, les tecnologies que utilitzen estan vinculades amb el Big Data, Blockchain, Intel·ligència Artificial i Internet de les Coses; mentre que per sectors, els grans eixos són el turisme, la indústria 4.0 i les ciutats intel·ligents.

El bootcamp formatiu es farà del 22 de març al 8 d'abril i un cop finalitzi, es tornarà a fer una selecció, per triar els projectes més preparats per iniciar les mentories personalitzades. La Incubadora TIC de Redessa té un pressupost de 60.000 euros i s'emmarca en el Pla de Reactivació Econòmica de l'Ajuntament de Reus.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: