ENSENYAMENT

El món del disseny, l'arquitectura i els videojocs, a debat a Reus

Els dies 16, 17 i 18 de març té lloc la 18a edició de les Jornades Yazoo de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació

per M.B., Reus, Catalunya | 12 de març de 2022 a les 08:00 |
Una imatge d'arxiu de les jornades | Dipta.cat
L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Reus celebra una nova edició de les Jornades Yazoo, amb conferències de professionals reconeguts internacionalment en l'àmbit del disseny, de l'arquitectura i dels videojocs. Tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de març a l'Espai Llimoner del centre educatiu, amb seu al carrer del Vent.

Les Jornades Yazoo, que enguany arriben a la 18a edició, "són un clar exponent de la doble vocació de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus de formar els seus alumnes i de dotar-los d'eines per a la formació continuada mitjançant propostes teòriques i experiències de professionals de reconeguda trajectòria", segons s'ha assenyalat des del centre.

PonènciesLa iniciativa s'obre a tot el públic "amb la voluntat de fer extensiva l'activitat i el coneixement que genera l'escola a tota la ciutadania", s'ha subratllat. Una conferència de Roser Casanovas, del Col·lectiu Punt6, SCCL, sobre Urbanisme feminista donarà el tret de sortida a l'edició d'enguany, el dimecres, 16 de març, a partir de les 6 de la tarda. L'acte inclourà un concert de l'alumnat de l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a reus i comptarà amb la participació del diputat delegat de centres d'ensenyament de la Diputació, Carlos Brull, encarregat d'inaugurar-la.

El dijous 17 de març i el divendres 18 de març tindran lloc vuit conferències més, en horari de matí i tarda. Marga Oller, de MUCHO, un estudi estratègic de disseny internacional; Jaime González Vallejo, especialista en Art 3D de l'empresa Ubisoft Düsseldorf (Alemanya), i l'arquitecte Jofre Roca, nascut a Mont-roig del Camp, són alguns dels ponents que hi participaran.

Trobareu tota la informació sobre les conferències de les Yazoo i els seus protagonistes al web de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus.
 

Cartell de les jornades Foto: Cedida

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: