1 de 10

La Ràpita celebrarà el 1r Windsurfer Festival La Ràpita-Delta de l’Ebre

L'esdeveniment nàutic posiciona la Ràpita dins el calendari de regates estatals en esta modalitat, gràcies a la peculiaritat i l’excel·lència de la Badia dels Alfacs

L'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós i el president de l'Estació Nàutica, Joan Barberà presentant el cartell del I Windsurfer Festival La Ràpita-Delta de l'Ebre | Cedida
per Aguaita.cat, La Ràpita | 9 de març de 2022 a les 16:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Ràpita acollirà, els dies 19 i 20 de març, el 1r Windsurfer Festival La Ràpita-Delta de l’Ebre, organitzat per Windsurfer Class Spain, l’Ajuntament de la Ràpita, l’Estació Nàutica i el Club Nàutic la Ràpita. Es tracta d’un esdeveniment nàutic amb activitats diverses, de navegació a taules a vela Windsurfer, que posiciona la Ràpita dins el calendari de regates estatals en esta modalitat, gràcies a la peculiaritat i l’excel·lència de la Badia dels Alfacs.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha exposat que “continuem treballant el posicionament del nostre destí amb el 1r Winsurfer Festival la Ràpita-Delta de l’Ebre, el qual ens permet situar-nos com un dels espais ideals per a la pràctica d’esports nàutics, ja que la Badia dels Alfacs té les condicions òptimes per a dur a terme un festival d’aquestes característiques”. 

Per la seua banda, el president de l’Estació Nàutica, Joan Barberà, ha apuntat que “treballem amb l’estratègia d’atreure persones que posin en valor les grans virtuts del nostre territori i, per això, potenciem, a través d’un festival, la pràctica d’aquest esport nàutic que ens inclou en el circuit de classe Windsurfer amb una travessia excepcional que permetrà als participants donar la volta a tota la Badia dels Alfacs”.

El festival és obert a tots els membres en embarcació de la Classe Windsurfer LT amb: Llicència Federativa 2022 corresponent. Opcionalment, es deixaran participar taules no-Windsurfer LT en categoria Open. Tots els participants s’han d’haver registrat a la web enlarapita.com abans del 19 de març de 2022.

D’entre la programació destaquen les dues activitats nàutiques: ‘La volta als Alfacs’ i ‘Slalom de l’Ebre’. La primera d’aquestes consisteix en una sortida en flota única al voltant de la badia dels Alfacs, havent de completar diverses etapes marcades per boies. Al final de cada etapa es reagruparà la flota i es donarà una nova eixida a la següent etapa. Així fins a completar “La Volta als Alfacs” (el circuit).

A efectes dels records finals, s’adjudicaran punts, per ordre d’arribada, a cada etapa. La puntuació final serà la suma de cadascuna de les etapes. L’altra activitat ‘Slalom de l’Ebre’ comprèn petits recorreguts amb moltes maniobres i pocs participants.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: