ENSENYAMENT

Inscripcions a les proves d'accés per als cicles de les Escoles d'Art i Disseny de la Diputació

Del 14 al 24 de març

Imatge d'una estudiant d'un dels cicles de les Escoles d'Art i Disseny de la Diputació | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 9 de març de 2022 a les 11:57 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Oferir uns estudis reglats, de qualitat i, sobretot, que capacitin l'alumnat per una feina de futur que faci del seu talent la seva professió, és la voluntat de la Diputació de Tarragona a través de les seves escoles d'art. Els centres que la institució gestiona a Tarragona i Reus posen a l'abast dels estudiants un total d'11 cicles de grau superior que esdevenen referents en qualitat docent en estudis d'art i disseny a la demarcació.

Del 14 al 24 de març les persones interessades podran inscriure's a les proves d'accés als cicles de grau superior, segons estableix el calendari de la Generalitat. Les inscripcions s'han de fer de forma telemàtica al web de la Generalitat. Els centres de Tarragona i Reus podran assessorar a l'alumnat que ho sol·liciti per tal de realitzar aquest tràmit. Trobareu els enllaços i els telèfons per a la inscripció aquí.

Les proves d'accés tindran lloc al mes de maig i s'adrecen a aquells estudiants que no reuneixen tots els requisits que marca la Generalitat per accedir directament als cicles de grau superior. A l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (a la carretera de Valls, s/n) es poden cursar set cicles formatius de grau superior: Gràfica Interactiva, Animació, Gràfica Publicitària, Il·lustració, Fotografia, Arts aplicades al mur i Joieria artística.

L'oferta formativa de grau superior de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus (al carrer del Vent) se centra en els cicles formatius de Videojocs i entorns virtuals, Arquitectura Efímera, Infografia 3D i Projectes i Direcció d'obres de decoració. Els estudis tenen una clara visió professionalitzadora, adaptada a les realitats i a les tendències del mercat laboral.

L'Espai de l'Estudiant de VallsLes escoles d'art i disseny de la Diputació a Tarragona i Reus i la nova Escola per l'Art i la Cultura (amb seus permanents a Tortosa i Vals i diferents subseus arreu de la demarcació) presentaran la seva oferta formativa a l'Espai de l'Estudiant de Valls.

El saló de l'ensenyament de les comarques de Tarragona, que tindrà lloc a la sala Kursaal els propers dies 10 i 11 de març. Aquesta fira anual, que se celebra a la capital de l'Alt Camp, inclou entre d'altres, tota la proposta formativa a nivell universitari i de cicles formatius de Catalunya. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: