1 de 10
serveis

Vila-seca aplicarà una taxa per castigar els bancs que no facin atenció personalitzada

El municipi gravarà els caixers automàtics a peu de carrer amb una bonificació elevada

El regidor Mario Téllez, al plenari de Vila-seca. | Cedida
per Nació Tarragona, Tarragona | 9 de març de 2022 a les 08:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Vila-seca ha aprovat per unanimitat una moció presentada pel grup municipal de Vila-seca en Comú en què es compromet a estudiar la incorporació d’una taxa específica per gravar els caixers automàtics a peu de carrer amb una bonificació elevada per aquelles entitats que atenguin personalment al llarg de tota  la jornada laboral. 

Mario Téllez, portaveu dels Comuns i proposant de la iniciativa, ha assegurat que aquesta acció permetrà “defensar els interessos dels col·lectius digitalment més vulnerables contra el problema que suposa desviar tots els serveis als caixers automàtics i a la banca digital”.

A banda de l’estudi de la taxa  l’Ajuntament de Vila-seca també es compromet a sol·licitar a les entitats bancàries del municipi que atenguin a les persones que pateixen l’escletxa digital “sense traves tecnològiques i que mantinguin oficines obertes en què puguin ser ateses personalment”.

Aquesta és la segona iniciativa contra els abusos bancaris que Vila-seca en Comú presenta en menys d’un any. El passat mes de juny també va aprovar-se per unanimitat una iniciativa per posicionar l'Ajuntament de Vila-seca en contra de la nova pràctica dels bancs d'imposar quotes abusives que perjudiquen especialment aquelles persones amb menys ingressos.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: