GASTRONOMIA

Mont-roig vol esbrinar quin és el bar que fa les millors patates braves

Una vintena d'establiments, alguns dels quals a Miami Platja, competeixen en un concurs que es decidirà a través dels vots dels clients

per M.B., Reus, Catalunya | 12 de març de 2022 a les 20:30 |
Una tapa de patates braves | Leo Gonzales/Flickr
La primera edició del campionat de patates braves de Mont-roig i Miami Platja, que tindrà lloc fins al 27 de març, comptarà amb 20 establiments de restauració de tot el municipi per esclarir quin és el que prepara millor aquest deliciós plat. La decisió es resoldrà a través del vot popular.

Entre 4 i 7 euros



La iniciativa és una de les novetats del calendari gastronòmic que el 2022 impulsa l’Ajuntament de Mont-roig del Camp a través de Mont-roig Miami Turisme. Se suma, de fet, a altres iniciatives com són les Jornades Gastronòmiques del Calçot, que tot just s’han acabat; la Fira del Vi de Miami Platja, la Festa de l’Oli Nou, les Jornades Gastronòmiques del Pop, les Jornades de la Cuina de l’arròs de tardor o la nova proposta Sabors de Miró, que tindrà lloc a la tardor.

Els 20 restaurants i bars participants en aquest campionat han preparat una vintena de propostes diferents al voltant de les patates braves, i aquestes ja es poden tastar des d'aquest divendres 11, per un preu que va dels 4 als 7 euros.

Les votacions dels clients, a través de codis QR



Per participar en la votació només caldrà escanejar el codi QR de cada establiment participant i de forma senzilla puntuar i votar. El resultat de les votacions es podrà veure en temps real al web de Mont-roig Miami turisme.

El vot serà individual i només es podrà votar una vegada per un establiment des del mateix dispositiu. A la primera edició d'aquest peculiar campionat de patates braves hi participen els establiments següents: La Mar Salada (Càmping Miramar), MKT Oil Bar, La Plaça, Ca l’Anton, Cal Xato, el Pati de la Granota, la Cuina de l’Ermita, la Tasca d’en Joan, Papaya, Plats & Co, Limonero, Osopolo, Pasadera, Sab’s Gourmet, Balmar, Ca la Rosa, Cartis Bar, Ginger Café, La Borda d’en Manel i Hellin. 
 

Cartell del campionat gastronòmic Foto: Cedida


 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: