1 de 10
SOLIDARITAT

L'Ajuntament de Tarragona aportarà 15.000 euros per ajudar a Ucraïna

El consistori també organitza un concert solidari i iniciatives per la pau a les escoles

Imatge d'una de les recollides de béns per als refugiats de guerra | Cedida
per Nació Tarragona, Tarragona | 8 de març de 2022 a les 18:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Tarragona donarà 15.000 euros al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per ajudar a les víctimes de la guerra d'Ucraïna. En el ple extraordinari d'aquest divendres es votarà el modificatiu de crèdit per poder fer aquesta aportació i, així, contribuir a la Campanya de suport a la població ucraïnesa- impulsada pel Fons Català.

El consistori també ha organitzat un "gran" concert solidari per la Pau aquest divendres, on diversos grups i formacions tarragonines actuaran a la Rambla Nova per dir "No a la guerra". A més, els centres educatius faran actes interns de rebuig del conflicte armat.

L’Ajuntament, que està adherit al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, s’ha sumat a les iniciatives impulsades per aquest organisme per ajudar a la població ucraïnesa. Així mateix, des del consistori s'ha habilitat una pàgina web que recull les recomanacions oficials i conté els enllaços a les principals entitats que treballen per enviar ajuda humanitària a Ucraïna.

L'Institut Municipal d'Educació (IMET) està organitzant un acte senzill de forma conjunta i sincrònica per aquest divendres. L'organisme vol fer visible el compromís de la comunitat educativa de Tarragona amb la Pau i ha proposat als centres educatius de la ciutat que impulsin la lectura d'un parlament acompanyat d'altres activitats per rebutjar la guerra. A més, l'IMET confeccionarà un collage comunitari a favor de la Pau amb les fotografies dels actes als centres,

El mateix divendres, a les onze del matí, també s'organitzaran dues concentracions educatives: una a la plaça Corsini i l'altre a Ponent, davant del centre cívic de Torreforta. A més, la Rambla Nova acollirà el "gran" concert solidari per la Pau a partir de les set de la tarda. Per l'escenari hi passaran grups musicals tarragonins o bé vinculats a la ciutat, però amb components d'origen estranger. Algunes de les formacions participants seran D'on ets trio, format per artistes ucraïnesos residents a Tarragona; Ellas, El Milagro, RumbaKana, Richard White o Tiempo Zero, entre d'altres.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: