1 de 10
SALUT

L'ampliació provisional del CAP de Torredembarra entra en funcionament

S'han instal·lat dos mòduls que milloren el servei d'urgències i l'atenció pediàtrica

El CAP Torredembarra, ara ja ampliat. | Regió Sanitària Camp de Tarragona
per Nació Tarragona, Tarragona | 8 de març de 2022 a les 12:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des d'aquesta setmana la població assignada a l'Àrea Bàsica de Salut de Torredembarra té al seu servei un equipament sanitari que ha vist ampliat el seu espai assistencial en més de 400 metres quadrats gràcies a la instal·lació i a l'equipament de dos pavellons prefabricats destinats a millorar el servei d'atenció continuada (urgències) i l'atenció pediàtrica.

El primer pavelló, que comptarà amb connexió directa amb l'edifici principal del centre assistencial, té una superfície útil de 172 metres quadrats i ha permès ampliar el servei d'atenció continuada amb 6 nous boxs d'urgències, una nova sala d'espera i una nova zona d'atenció a l'usuari. Aquests espais s'afegeixen als 4 boxes polivalents i a les dues consultes de medicina general i infermeria que ja existien a l'àrea d'atenció continuada del CAP. El mòdul disposa també d'accés directe des del carrer per a persones amb autonomia i, a la part posterior, un accés per a ambulàncies, tant per a arribades com per a trasllats.

El segon pavelló, amb accés exclusivament des del carrer, té una superfície de 240m2 i es destina a millorar l'atenció a la població pediàtrica de l'Àrea Bàsica de Salut. L'ampliació posa a disposició de la ciutadania un total de 6 noves consultes (tres de pediatria i 3 d'infermeria pediàtrica), així com una sala d'espera, atenció a l'usuari i lavabos específics per a la unitat d'atenció infantil. Aquest mòdul comporta una gran millora en el número de consultes i en la separació d'espais i fluxos de pacients.

L’ABS de Torredembarra, pertanyent a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona i gestionada per la Xarxa Santa Tecla, té una població assignada de 34.713 i una població resident de 35.413. Des de Torredembarra es presta servei al CAP i consultoris locals de: Torredembarra, Altafulla, Bonastre, Creixell, la Nou de Gaià, la Pobla de Montornès, la Riera de Gaià, Ardenya, Roda de Berà, Salomó i Vespella de Gaià.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: