SOLIDARITAT

L'Hospital de Dia d'Adults de Reus posa a la venda bicicletes de segona mà

Amb l'objectiu d'afavorir el procés de recuperació ocupacional de les persones usuàries

Els usuaris del centre s'encarreguen de reparar les bicicletes que després es posen a la venda | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 8 de març de 2022 a les 09:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Hospital de Dia d'Adults de Reus de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata muntarà de nou una parada de venda de bicicletes de segona mà al Mas Miarnau (a l'avinguda Onze de Setembre, 112 de Reus) el dimecres, 9 de març, de les 10 del matí a la 1 del migdia.

En aquesta ocasió, una part de la recaptació es donarà a l'Associació Catus Camp, de la Selva del Camp, dedicada a facilitar l'adopció de gats, mentre que l'altra part servirà per adquirir els materials necessaris per continuar amb el projecte de reparació i restauració de bicicletes.

Les persones usuàries de l'Hospital de Dia d'Adults són les encarregades de posar a punt les bicicletes que es posaran a la venda, en el marc del projecte Rodamón. Es tracta d'un projecte de teràpia ocupacional que té per objectiu "afavorir el procés de recuperació ocupacional de les persones usuàries de l'Hospital de Dia, lluitar contra l'estigma, promocionar l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible, millorar la salut física de les persones i fomentar hàbits de vida saludables", segons s'ha assenyalat des del centre.

Les bicicletes que estan a la venda es poden consultar a l'Instagram @projecterodamon.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: