1 de 10
AGRICULTURA

Unió de Pagesos demana acció policial després que una macrofesta acabés en la destrossa d'una vinya

El sindicat exigeix respecte pels cultius i que la població no entri als camps ni tan sols per fer-se fotografies

Ceps arrencats a la finca d'Aiguamúrcia (Alt Camp) per un camió d'una macrofesta | Unió de Pagesos
per Nació Tarragona, Tarragona | 7 de març de 2022 a les 20:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Unió de Pagesos denuncia l’"acció incívica" que va causar un camió de l’organització d’una festa il·legal i multitudinària, amb més de mil persones, en una zona agrícola d’Aiguamúrcia (Alt Camp), l’últim cap de setmana de febrer. Segons asseguren, aquesta destrossa va malmetre 200 ceps d’una finca propera, per aquest motiu el sindicat dona suport a la família pagesa afectada.

En aquest sentit, demanen al Departament d’Interior i a la resta d’administracions competents que actuïn de manera preventiva, davant dels avisos o indicis que es produiran aquestes macrofestes, per evitar que es repeteixin aquests actes en una propietat agrícola privada i en el medi rural. Unió de Pagesos també demana a les administracions que identifiquin els infractors perquè restitueixin el valor dels danys causats.

Unió de Pagesos afegeix alhora en el seu comunicat l'exigència de "respecte pel medi rural, la propietat privada i les tasques agràries que s’hi desenvolupen". En aquest sentit, el sindicat demana que "no s’entri als camps, ni per passejar ni per fer-se selfies, ja que s’aixafen els cultius i impedeixen que creixin correctament, i que es portin sempre els gossos lligats, també quan es transiti per camins".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: