1 de 10
OBRES I MILLORES

La platja Llarga de Salou ja disposa d’un nou mirador

L’obra estarà totalment enllestida entre finals d’aquest any i principis de 2023

Una imatge del mirador, del qual s'ha acabat la primera fase dels treballs | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 12 de març de 2022 a les 16:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Salou compta ja amb el nou mirador amb voladís de la platja Llarga, una infraestructura turística, en aquest cas, a uns 30 metres per damunt del nivell del mar, que permet admirar el paisatge, i a la qual ja s’hi pot accedir, tot i que encara s’hi treballa per tal de millorar-ne els accessos, perquè la gent hi pugui arribar amb més comoditat.

El mirador forma part d’una primera fase d’obres a la zona, que inclourà dos miradors més; i un parc amb vistes al mar, que es construirà a la segona fase, i que tindrà uns 15.000 metres quadrats, aproximadament.

Segons el batlle, Pere Granados, "el projecte estarà totalment acabat entre finals d’aquest 2022 i principis de 2023". Cal dir que per tot el voltant dels miradors de platja Llarga “es plantarà vegetació autòctona i que el conjunt serà un pol d’atracció per a residents i visitants, per passejar, fer senderisme i gaudir del magnífic paisatge litoral, fauna i vegetació de la zona”.

En aquest sentit, des de la part alta de la platja Llarga fins arribar al mar, es potenciarà un recorregut, a través del qual es podrà gaudir d’una flora que "ofereixi una coloració variada durant tot l’any, i amb un extens ventall aromàtic, sempre, d’espècies adaptades a la primera línia de mar", segons apunten des del consistori salouenc.

També, des de la part alta de la platja Llarga (al final del carrer de Brussel·les) s’enllaçaran els marges de l’antic càmping Platja Llarga, formant tot un passeig i el nou parc projectat, "perquè les persones puguin gaudir del paisatge natural, davant del mar". Tota aquesta nova zona s'il·luminarà amb llums solars autònomes.

El pressupost del projecte és d’uns 300.000 euros. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: