PÀDEL

Quan canviem el micròfon per la pala…

Aquest diumenge s’ha celebrat a la pista de la plaça del Mercadal el primer torneig entre periodistes

per Joel Medina, Reus, Catalunya | 6 de març de 2022 a les 18:34 |
Imatge d'un dels partits de pàdel jugats a la plaça del Mercadal | Joel Medina
Matí fred i ennuvolat al Mercadal. D’aquells on ve més de gust un pla de sofà i manta que sortir al carrer a fer esport. No obstant això, la pista de pàdel de la plaça del Mercadal no podia marxar de Reus sense que s’hi hagués jugat un minitorneig entre els periodistes de la zona. Una exhibició en estat pur.

En total, gairebé una desena de periodistes hi hem fet cap. Tocava canviar el micròfon, la càmera o el bolígraf per la pala. Per a alguns era la primera vegada, però de totes maneres, es notava que hi havia ganes de pàdel. A més, l’organització ha obsequiat els participants amb una motxilla blava de cordes. Tot seguit, després de les indicacions del tècnic d’Esports, s’ha passat a fer la selecció de parelles i han començat els partits. La dinàmica ha estat senzilla: al millor de tres, és a dir, la primera parella que guanyés dos jocs s’emportava el partit i passaven a jugar dues parelles més.

Des de les 9 del matí i fins a les 12 del migdia, alguns curiosos i curioses s’han apropat als voltants de la pista per fer un reportatge fotogràfic o simplement per veure un bon espectacle. Fins i tot, companys que no han jugat s’hi han volgut sumar per animar i seguir més de prop els partits. La vena periodística, que no desapareix mai. Volees, revessos, contraparets i globus, s’han vist cops de tots els colors, alguns més encertats i altres menys, però el que de veritat importa és que hi ha hagut un ambient familiar i moltes rialles. Potser se li hauria d'anar buscant un nom al torneig…
 
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: