SOLIDARITAT

Campanya d'emergència a Reus per donar suport al poble ucraïnès

Es poden fer aportacions econòmiques que serviran, entre altres, per adquirir aliments i donar cobertura a les necessitats bàsiques dels afectats

Una imatge de la concentració a Reus contra la guerra, el passat dimarts | Reus.cat
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 3 de març de 2022 a les 19:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus s'ha posat a disposició de la Generalitat de Catalunya per tal d'ajudar a les persones afectades per la invasió russa d'Ucraïna. Com a membre del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, el consistori es coordina amb aquesta organització i participa en la campanya d'emergència "per tal de donar suport a la població víctima del conflicte". L’Ajuntament, segons s'ha apuntat aquesta tarda de dijous, també hi col·laborarà econòmicament per contribuir a la compra solidària d’aliments, medicaments i articles de primera necessitat.

Aportacions econòmiquesEn el marc d'aquesta campanya, l'Ajuntament de Reus ha informat la ciutadania dels canals oficials a través dels quals poder participar econòmicament en la campanya:

BBVA, codi IBAN: ES91 0182 6035 4102 0160 8531
CaixaBank, codi IBAN: ES79 2100 3200 9625 0002 9627

Les persones interessades han d’emplenar el document de compromís ciutadà que es pot trobar al següent enllaç.

Atenció ciutadanaEls recursos econòmics recollits a través de la campanya d’emergència es destinaran a l'assistència en les rutes de fugida, a la cobertura de necessitats bàsiques (alimentació, salut, higiene, atenció psicosocial, o protecció).

L’Ajuntament, a banda, ha habilitat un telèfon i un correu electrònic per atendre la ciutadania en relació a oferiments d'ajuda a la població afectada pel conflicte. El número de telèfon és el 977 010 229 i, el correu, solidaritat.cooperacio@reus.cat. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: