ENSENYAMENT

Neix el projecte «Reus Ciutat de Conte»

El programa s'ha presentat aquest dijous | Reus.cat
per A.C., Reus, Catalunya | 3 de març de 2022 a les 17:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’AMPA de l’escola els Ganxets, conjuntament amb el centre educatiu i amb la col·laboració de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Reus, engega el projecte Reus Ciutat de Conte, una proposta que "pretén traslladar les aules de l’escola, que reben el nom de diferents autors de la literatura infantil i juvenil, a diferents punts emblemàtics de la ciutat".

Aquest projecte està subvencionat per l’Ajuntament en l’apartat de propostes de projectes que fomentin els principis de ciutat educadora i del model Educació 360 – educació a temps complet. Daniel Recasens, regidor d’Educació ha explicat que “és important, des de l’administració, contribuïm al finançament d’aquells projectes que proposin noves oportunitats educatives o bé que millorin la qualitat de les que ja existeixen.

El regidor ha acabat explicant que, “finalment, també tenim en compte que els projectes fomentin la relació i interdependència entre agents de la comunitat educativa, desenvolupant experiències que reforcin i relacionin aprenentatges en temps lectiu i no lectiu, que connectin espais escolars i comunitaris, i que connectin l’escola amb les entitats, institucions o equipaments de l’entorn”.

El projecte consisteix en dur a terme diferents jornades i cadascuna anirà dedicada a un o a diversos dels autors que donen nom a cada aula de l’escola. Els alumnes d’aquella aula esdevindran els amfitrions de la jornada, fent-los partícips de cadascuna de les activitats que es proposen. Amb ells es coneixeran els diferents autors i els seus contes, de la mà de grans narradors i artistes que hi posaran l’atractiu afegit al projecte.

El programa previst es pot consultar aquí.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: