1 de 10
SALUT

El Servei d’Oftalmologia de l’Hospital obté la certificació en humanització de la Fundación HUMANS

Una imatge de l'equip | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 3 de març de 2022 a les 11:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Servei d’Oftalmologia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha obtingut la certificació en humanització de la Fundación HUMANS, que és una garantia de qualitat i humanització en l’atenció sanitària de serveis hospitalaris i té una vigència de quatre anys.

En el procés d’avaluació, un equip independent de la Fundación HUMANS ha acreditat que en l’atenció que es presta als pacients i acompanyants del Servei d’Oftalmologia es compleixen més de 60 indicadors de qualitat en humanització, que tenen a veure amb el suport emocional i l’acompanyament, el respecte als principis ètics de l’assistència, l’accés a la informació, el rigor i la competència científica dels professionals, la innovació i el treball en equip o l’estat de les instal·lacions, entre d’altres.

La Fundación HUMANS és una entitat sense ànim de lucre constituïda per destacats professionals dels àmbit sanitari i social, que desenvolupa projectes per fomentar la humanització de l’assistència sanitària
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: