1 de 10
SEGURETAT CIUTADANA

En marxa una comissaria mòbil de la Guàrdia Urbana

Pellicer i Vázquez, amb agents de policia, mostren la furgoneta | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 2 de març de 2022 a les 15:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Guàrdia Urbana de Reus ha posat en marxa una comissaria mòbil de proximitat, per dur a terme recollida de denúncies i d’informació per al veïnat. Per això, una furgoneta condicionada estacionarà en espais "estratègics" de la ciutat. La patrulla assignada realitzarà el servei a peu pels voltants, combinant les funcions de patrullatge amb els serveis de la comissaria externa on es podrà fer gestions de manera més discreta.

Els horaris i la freqüència de la comissaria mòbil a cada barri o zona, dependran de les característiques especifiques de cada indret. "Sempre que sigui possible", la ubicació de la furgoneta es comunicarà als representants dels barris o de les associacions de veïns perquè puguin col·laborar en la difusió del servei, segons ha apuntat la regidora del ram, Dolors Vázquez. L'ha acompanyada el batlle, Carles Pellicer. 

En tractar-se d’un servei de nova implantació, ha aclarit, aquest "està obert a canvis d’adaptació i millora a partir de l’experiència del treball quotidià".

La unitat mòbil se suma, doncs, a les comissaries externes de proximitat que la Guàrdia Urbana té establertes en locals propis. Dues funcionen de dilluns a dissabte des de primera hora del matí i fins al vespre; les altres cinc són itinerants i es poden trobar cada tarda en un centre cívic.

De dilluns a dissabte, de 8 del matí a dos quarts de 10 de la nit, a l'estació d'autobusos, a l'avinguda de Salou, 2; i a la planta baixa de l'antic Hospital, al carrer de Sant Joan, 34 B. Les altres cinc obren, de manera itinerant, als centres cívics de la ciutat. Funcionen de dos quarts de 6 de la tarda a dos quarts de 10 de la nit. Dilluns, és al carrer del Mas Pellicer, 33; dóna cobertura als barris Sant Josep Obrer i Mas Abelló; dimarts, al Centre Cívic Migjorn, a la riera de l’Escorial s/n; dimecres, al Centre Cívic Ponent, a l’avinguda dels Països Catalans, 106; dijous, al Centre Cívic Llevant; divendres, al Centre Cívic Mestral.

De dilluns a diumenge, és a l'aeroport de Reus, coincidint amb els horaris de vols.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: