ESPORT BASE

Presenten la 40a edició de l'Olimpíada Escolar de Reus

Amb tretze modalitats esportives

per M.A., Reus, Catalunya | 2 de març de 2022 a les 12:27 |
El regidor Cuerba, a la presentació, amb el cartell projectat | Reus.cat
El Casal de les Dones Ha estat l'escenari aquest dijous 3 de març, a les 6 de la tarda, de l'acte de presentació oficial de la 40a edició de l'Olimpíada Escolar de Reus. Durant l'acte s'ha donat a conàixer el cartell que es convertirà en la imatge d’aquesta edició.

Després de dos anys en que l’Olimpíada es va haver d'adaptar a la pandèmia, aquest any es recupera el format habitual i aquest acte constitueix el tret de sortida d’aquesta edició. L’acte estarà presidit per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, el president del Consell Esportiu del Baix Camp, Ernest Aymamí, i el regidor d’Esports, Pep Cuerba.

Dels 18 cartells que s’han presentat al concurs de cartells pels alumnes de sis escoles del Baix Camp, aquest any ha resultat guanyadora la Paula Pàmies Gómez, del col·legi Pare Manyanet de Reus.

En el decurs de la presentació, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Pep Cuerba, ha destacat "la recuperació del format i de l’esperit amb el que sempre s’ha distingit aquest esdeveniment esportiu a nivell escolar. Un esperit que engloba un seguit de valors i actituds positives enfront la competició".

La flama olímpica tornarà a recórrer els carrers de la ciutat per encendre el peveter a l’acte d’inauguració que se celebrarà al Pavelló Olímpic, el divendres dia 18 de març de 2022.

L’Olimpíada Escolar 2022 desplegarà un total de 13 modalitats esportives: hoquei 3, minibàsquet, futbol 7, bitlles catalanes, futbol sala, atletisme, gimnàstica rítmica, escacs, natació, bàdminton, tennis taula i les novetats d’enguany amb ritmes i balls, que coincidirà amb l’acte de cloenda, i pàdel. La competició està reservada a les categories benjamí i aleví.

La principal novetat d’aquesta edició, a part dels nous esports que s’han incorporat, és "consolidar l’Olimpíada Cultural", després de la bona acollida de l’any passat, i que enguany s’ha oferit a participar als alumnes de 5è. Aquesta part de l’Olimpíada es disputarà al llarg de nou matins al pavelló olímpic municipal del 16 al 31 de març, en la que els grups classe podran realitzar dues proves de forma col·lectiva i una prova de preguntes i respostes de caire esportiu, potenciant d’aquesta manera el treball en equip.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: