1 de 10
ENSENYAMENT

Portes obertes a l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus

El dissabte 5 de març

Canalla en una de les activitats de l'escola | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 2 de març de 2022 a les 12:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus celebra aquest dissabte una jornada de portes obertes per tal de donar a conèixer les instal·lacions del centre i la seva oferta educativa al futur alumnat del curs 2022/ 2023.

Els interessats a assistir-hi s'hauran d'inscriure prèviament al web del centre. Des de les 10.30 i fins a la 1 del migdia, les famílies interessades en els estudis d'escola (de 5 a 12 anys) podran veure les instal·lacions del centre a través d'un recorregut pels diferents espais.

Les visites es realitzaran per grups i durant el recorregut el professorat oferirà petites demostracions musicals de guitarra, piano, vent i corda fregada perquè els infants descobreixin els diversos instruments. En acabar, les persones assistents podran participar d'un taller de música en família.

A la tarda, les portes obertes s'adreçaran al futur alumnat de Grau Professional. A més de descobrir l'oferta del centre i visitar-ne les instal·lacions, les persones assistents tindran l'oportunitat de conèixer el professorat i participar d'un petit assaig en directe amb l'agrupació que més els interessi.

Des de les 4 de la tarda, la sala noble del Palau Bofarull acollirà una petita actuació de l'orquestra i del grup de guitarres i a un quart de 7 de la tarda serà el torn de la banda a l'Auditori Higini Angles.

L'assaig de la Big Band serà d'11 a 12. A totes aquestes actuacions s'hi podrà sumar el futur alumnat de Grau Professional. En el moment de la inscripció, haurà d'indicar en quina agrupació (banda, orquestra, grup de guitarra o Big Band) està interessat a participar i se li farà arribar la partitura corresponent.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: