JOCS I APOSTES

Reus, imatge dels 5,5 milions de cupons de l'ONCE del sorteig del 6 de març

Amb una fotografia de la plaça del Mercadal

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 1 de març de 2022 a les 11:52 |
El cupó reusenc de l'ONCE | ONCE
Reus és la imatge del cupó de l'ONCE del sorteig del pròxim diumenge 6 de març. En total, seran 5,5 milions els cupons il·lustrats amb una fotografia de la plaça del Mercadal de la periodista i fotògrafa reusenca Laia Solanellas.

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer; la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles; el delegat territorial de l'ONCE a Catalunya, Enric Botí; i la directora de l'ONCE a Reus, Arantxa Vallespí, han presentat el cupó aquest matí de dimarts, valorat per part dels presents "com una acció important de promoció i de projecció de la ciutat".

El cupó en qüestió pertany a la sèrie Gentilicis, amb la qual l'ONCE recorda, els diumenges, el nom dels habitants de diverses poblacions. A Catalunya, a més de Reus, han format part d'aquesta col·lecció Manresa, Cervera i Olot. En aquest sentit, per part de l'ONCE s'ha explicat que "es posa a l'abast de la ciutadania una oferta de joc responsable, segur i social que permet a l'organització desenvolupar una tasca social i solidària important, ja que tots els ingressos es destinen a millorar la qualitat de vida de les persones cegues o amb una altra discapacitat".

El Sueldazo del cap de setmana de l'ONCE ofereix, tots els dissabtes i diumenges, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros al comptat, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del nombre i sèrie premiats en la primera extracció. A més, premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena; 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció, i premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros. 
 

La presentació del cupó ha estat aquest dimarts Foto: Reus.cat

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: