POLÍTICA

El ple de Vila-seca aprova la modificació de les bases per subvencionar la rehabilitació i millora dels habitatges

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 28 de febrer de 2022 a les 17:11 |
Imatge del ple | Cedida
El ple de l’Ajuntament de Vila-seca va aprovar, dies enrere, la modificació de les bases reguladores de les subvencions municipals per a la rehabilitació i millora dels habitatges. En concret van ser quatre modificacions per tal de millorar les subvencions adreçades a la rehabilitació al centre històric, a la instal·lació de plaques fotovoltaiques, a la pintura i rehabilitació de façanes i a la instal·lació d’ascensors o elevadors de persones i supressió de barreres arquitectòniques en edificis d’habitatges.

El ple va aprovar per unanimitat la declaració d’especial interès i utilitat pública de la transmissió de les finques cadastrals propietat de la Cooperativa Agrícola de Vila-seca i de la Societat Ateneu Pi i Margall a l’Ajuntament, per a la bonificació de l’impost sobre increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana.

D’altra banda, el ple de l’Ajuntament de Vila-seca va aprovar també la ratificació de la modificació dels estatuts del Consorci per a la Normalització Lingüística i el nomenament del nou Jutge de Pau titular i del substitut pel quadrienni 2022-2025. En concret, les persones designades són els veïns de Vila-seca, Josep M. Pujals Vallvé com a Jutge de Pau titular i Fernando José Martínez Sánchez com a substitut. 

Pel que fa a les quatre mocions presentades a la sessió, totes elles pel grup municipal de Vila-seca en Comú, només dues van ser aprovades: una per promoure a les entitats bancàries més atenció personal i l’altra de suport al 8-M.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: