COOPERACIÓ

Ajudem Ucraïna!

A l'Associació Open Europe ens estem organitzant per acollir famílies temporalment

L'Associació Open Europe posa en marxa una campanya solidària amb el poble ucraïnès | Cedida
per Associació Open Europe, Reus, Catalunya | 28 de febrer de 2022 a les 10:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ara que tenim la guerra un altre cop a Europa, a l'Associació Open Europe ens estem organitzant per acollir famílies temporalment que han de marxar de la guerra d'Ucraïna i no tenen on anar, o per fer arribar material de primers auxilis als llocs que ho necessitin. Tenim contacte directe amb entitats de Polònia, Romania i amb gent de les ciutats d’Ucraïna que estan patint aquesta dramàtica situació.

Si creieu que podeu ajudar, us demanem que contacteu amb nosaltres i mirem com podem fer-ho, al marge de consideracions polítiques i partidistes.

Estem per ajudar a la gent i ho farem des de la societat civil. Posa’t en contacte amb nosaltres i pensem com podem ajudar.

Som a Reus, però és igual d’on siguis. Volem fer un grup de WhatsApp on anirem posant el que es necessita.

Ens podeu enviar un correu electrònic a solidaritat@openeurope.es amb les vostres dades i un telèfon que tingui WhatsApp.

També s'ha habilitat un compte corrent per tal de fer arribar diners a Ucraïna o per comprar el material que necessiten. Compte Corrent: IBAN ES55 0081 1737 6900 0124 0729

Material que es necessita:

Bolquers per adults, torniquets d'un sol us, mantes tèrmiques, pols per detenir la sang, paracetamol, medicaments antiinflamatoris no esteroides, gasa de coagulació avançada, bandatge autoadhesiu, grapadora cutània estèrik, rotlles de bandatges de 4 centímetres d'ample i torniquets de grua militar. 

A més de botes, mitjons, menjar en llauna, llet infantil i llet en pols, sacs de dormir, càmping gas, bombones de càmping, gas per cuinar, carregadors portàtils, carregador solar... Tot aquest tipus de material també serà de gran ajuda. 

El primer termini de recollida urgent finalitza aquest dimarts, 1 de març a dos quarts de 9 del vespre, al raval de Santa Anna, i dimecres al matí es transportarà a la frontera d'Ucraïna.

És ara que ens necessiten.


Associació Open Europe
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: