1 de 10
SERVEIS

La Guàrdia Urbana retira del dipòsit municipal 250 vehicles que han arribat al final de la seva vida útil

Hi ha més de 160 turismes, i també ciclomotors i bicicletes

Una vista aèria del dipòsit municipal de vehicles de Reus | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 28 de febrer de 2022 a les 09:58 |
Aquest article es va publicar originalment el 28 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Guàrdia Urbana de Reus ha donat de baixa 252 vehicles que havien arribat al final de la seva vida útil i que s'havien acumulat al dipòsit municipal en els darrers mesos. L'Ajuntament ha adjudicat el servei de gestió, tractament i descontaminació dels vehicles al final de la seva vida útil, i ha retirat els vehicles del dipòsit per un import de 33.135,85 euros.

Els vehicles inclosos en el lot són aquells que d'una manera o altra han fet cap al dipòsit municipal i que, passats dos mesos, els seus propietaris no han fet cap gestió per retirar-lo, d'acord a l'art. 106 de la llei de Seguretat Vial RDL 6/20154 de 30 d'octubre.

La relació de vehiclesSón 20 bicicletes, 24 ciclomotors, 15 motocicletes, un motocarro, 168 turismes, una furgoneta, un anàlegs i 23 vehicles d'entre 1.500 i 3.000kg.

Des de l'Ajuntament de Reus s'ha volgut destacar que es disposa d'un nou tràmit per facilitar la retirada dels vehicles abandonats a la via pública. La renúncia del propietari permet agilitar els passos següents i retirar amb més celeritat dels vehicles del carrer i, en conseqüència, millorar la imatge de la ciutat. El tràmit, que els interessats poden fer tant de manera telemàtica com presencial, complementa el tràmit de renúncia de vehicles que es troben al dipòsit municipal. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: