SOCIETAT

Cambrils activa una campanya per mostrar el seu rebuig davant dels feminicidis

A través de les xarxes socials i la web institucional

La condemna es difondrà a través de les xarxes i el web | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 25 de febrer de 2022 a les 16:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Cambrils, a través del departament de Polítiques d'igualtat, ha activat una nova acció comunitària per condemnar els feminicidis a través de les xarxes socials i la web institucional. Aquesta acció es fa conjuntament amb la delegació del Govern contra la violència de Gènere, que és l'organisme que certifica els feminicidis a nivell estatal. La campanya s'activarà sempre que es produeixi un feminicidi en qualsevol municipi del territori estatal, i té per objectiu "la sensibilització ciutadana per tal de que aquesta copsi la brutalitat de la violència masclista, promogui la seva condemna i la tolerància zero envers a qualsevol de les formes en les que perdura el masclisme en la nostra societat, i respecte les desigualtat de gènere, que tenen com a màxim exponent els assassinat de les dones", segons ha exposat el consistori en un comunicat.

Aquesta acció, paral.lelament, permet informar a la ciutadania sobre el conjunt de serveis municipals i supra municipals que atenen aquesta greu problemàtica social, de forma especialitzada, confidencial i gratuïta i que ens apel.la a tota la ciutadania per tal d'erradicar-la. Aquesta acció s'emmarca en la implementació del Pla Municipal d'Igualtat d'oportunitats entre les dones i les homes i es complementa amb la creació d'una lona específica contra els Femenicidis, il·lustrada per la pintora local Marta Nolla, que es penjarà, com a mostra de condol, a la balconada de l'ajuntament quan es produeixi un feminicidi a Cambrils o en l'entorn més proper.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: