1 de 10
FORMACIÓ

Formació per ser DJ contra l'atur juvenil

A través d'un curs impulsat per la Diputació de Tarragona

El curs s'ha adreçat a joves desocupats de la demarcació | ND
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 25 de febrer de 2022 a les 13:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un grup de joves desocupats de la demarcació ha rebut formació especialitzada en creació i producció musical durant prop de dos mesos. El curs Dj professional i producció musical està impulsat per la Diputació de Tarragona "amb l'objectiu de motivar i ajudar les persones participants en la seva inserció laboral dins del sector cultural i de l'oci", segons l'ens supracomarcal.

El curs ha finalitzat aquest divendres amb un acte de cloenda al Centre d'Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació a Reus, que ha comptat amb la participació de la diputada delegada d'Ocupació i Emprenedoria de la Diputació, Carme Ferrer. A l'acte de cloenda també hi ha assistit el DJ André Vicenzzo, qui ha impartit la formació conjuntament amb d'altres professionals de Plàstic Acadèmies.

A més, després del lliurament de diplomes, part de l'alumnat ha fet una petita demostració del seu talent i d'allò après amb una sessió de música.

En aquesta primera edició del curs s'hi han format una desena de joves de tota la demarcació d'entre 18 i 29 anys, que es trobaven en situació de desocupació laboral. La Diputació de Tarragona preveu oferir-ne una segona edició abans que s'acabi el 2022.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: