1 de 10
PORT TARRAGONA

El Port Tarragona, el primer de l'estat amb certificat internacional de Gestió d'Emergències

Imatge de l'acte de lliurament del certificat | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 25 de febrer de 2022 a les 13:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Port Tarragona és el primer del sistema estatal en aconseguir el certificat de Gestió d’Emergències basat en la norma internacional ISO 22320. La norma és un recull de les millors pràctiques mundials en matèria de gestió integral d’emergències amb l’objectiu d’establir l’ordre i el control organitzacional d’estructures i procediments, presa de decisions, traçabilitat i gestió de la informació.

L’acte de lliurament de la certificació s’ha celebrat a la seu Institucional de l’Autoritat Portuària de Tarragona els responsables d’AENOR, empresa certificadora, Ángel Luis Sánchez Cerón, Director Región Mediterráneo, i Esther Rubio Sanchiz, Tècnica de Desenvolupament de Negoci; han lliurat el document acreditatiu al president del Port, Josep M. Cruset, al director general, Ramon Ignacio García; i al responsable i coordinador d’emergències, Jesús Teva.

Aquest certificat, obtingut pel Port Tarragona a principis d’aquest any i amb una validesa fins a l’any 2025, "acredita la seva capacitat per donar una resposta eficaç i coordinada davant una situació d’emergència, apostant per la millora continua, tal com especifica la norma ISO 22320 de Protecció i Seguretat dels Ciutadans, Gestió d’Emergències. Requisits per a la resposta davant dels incidents". 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: