1 de 10
OCUPACIÓ

Deu persones troben feina pel projecte «Treballs als barris»

L’IMFE Mas Carandell el desenvolupa al Carme, la Immaculada i Sol i Vista

S’han contractat cinc peons agrícoles i una monitora per mantenir horts urbans | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 28 de febrer de 2022 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un total de 10 persones s’han ocupat aquest mes de febrer i fins el mes d’octubre amb els plans d’experienciació professional del projecte Treball als barris, que l’IMFE Mas Carandell desenvolupa als barris del Carme, la Immaculada i Sol i Vista de Reus. Aquest projecte es gestiona en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social.

Un dels plans és el de Manteniment dels horts urbans i escolars dels barris de Ponent. En aquest cas s’han contractat cinc peons agrícoles i una monitora per donar continuïtat al cultiu de les parcel·les que el Mas Carandell té als horts municipals de Sol i Vista.

Un segon pla és el Suport a la tramitació digital, que per segon any consecutiu ofereix atenció individual a persones dels barris que necessiten ajuda a l'hora de realitzar tràmits digitals. Aquest servei ha permès ocupar dues persones que atendran als centres cívics del Carme i Ponent amb cita prèvia al tel 977 010 850.

I, finalment, es reprèn el pla de Dinamització socioeconòmica en ambdós barris, el qual a través de la contractació de dos professionals, planificarà i desenvoluparà actuacions per atendre a les necessitats d'empreses i comerços de la zona, i actualitzarà les dades d’empresa recollides abans de la pandèmia.

El regidor d’Empresa i Ocupació, ​Carles Prats, ha explicat que "aquesta és una mesura destinada a contractar persones en atur que majoritàriament tenen dificultats per trobar feina en el mercat de treball ordinari, i complementàriament serveix per realitzar actuacions d’interès general i social". 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: