MOBILITAT

Endavant els carris bici de les avingudes de Riudoms i de Sant Bernat Calvó

Seran dos carrils segregats a la calçada, un per cada sentit a cada costat de les vies

per M.B., Reus, Catalunya | 25 de febrer de 2022 a les 11:03 |
Imatge d'un carril bici | ND
L’Ajuntament de Reus ha aprovat dos projectes més del pla de desplegament de la xarxa de carrils bici de la ciutat. Es tracta dels projectes per a la construcció d’un carril per a bicicletes a l’avinguda de Riudoms i a la de Sant Bernat Calvó.

Els detallsEl projecte del carril bici de l’avinguda de Riudoms inclou la implementació de dos carrils segregats en calçada, un per a cada sentit a cada costat, des de l’avinguda dels Països Catalans, fins la rotonda que enllaça amb l’autovia T-11 i la carretera T-310. Aquesta actuació, permetrà enllaçar aquest carril bicicleta amb la carretera T-310 que porta a Riudoms, amb un total de 950 metres de nous carrils bicicleta per cada costat. El document fixa un pressupost de licitació de les obres de 357.906,35 euros, i un termini d’execució de sis mesos.

El projecte de carril bici de l’avinguda de Sant Bernat Calvó preveu dos carrils segregats en calçada, un per cada sentit a cada costat d'aquesta avinguda, des de la rotonda de la plaça d'Europa fins la rotonda de la plaça del Santuari de Misericòrdia. Aquesta actuació, permetrà enllaçar aquest carril bicicleta amb els de l’avinguda de Cambrils, la plaça d'Europa i el tram de l’avinguda Sant Bernat Calvó ja projectat i deixarà la connexió feta amb la futura via ciclista de l’avinguda dels Països Catalans. El projecte fixa un pressupost de licitació de les obres de 234.482,92 euros, i un termini d’execució de tres mesos.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: