1 de 10
PREMIS

BASF Tarragona rep el Premi a la Gestió de la Seguretat Laboral

S’ha premiat la digitalització del procés de permisos de treball de la companyia

BASF Tarragona rep el Premi a la Gestió de la Seguretat Laboral | Cedida
per Reusdigital.cat, Tarragona | 24 de febrer de 2022 a les 17:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'empresa BASF ha estat premiada aquesta setmana amb el Premi a la Gestió de la Seguretat Laboral, que lliura anualment la revista especialitzada en la matèria ‘Formació en Seguretat Laboral en el marc del certamen Sicur, el Saló Internacional de la Seguretat celebrat a Madrid. La capçalera, referència en el seu sector, ha lliurat el guardó al centre que té la companyia a Tarragona per la digitalització del procés de permisos de treball.

El jurat ha valorat positivament la contribució de la digitalització per a millorar els aspectes relacionats amb la seguretat en l'elaboració de permisos de treball i la seva eficiència. La digitalització d'aquest permet detectar oportunitats de millora i disposar de la informació necessària en temps real. Els permisos de treball són avaluacions puntuals de risc que es fan per a treballs no rutinaris, com per exemple les tasques de manteniment correctiu, que són realitzats per contractistes. A Tarragona es realitzen prop de 25.000 permisos per any.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: