PÀDEL

Tret de sortida a les activitats a la pista de pàdel de la plaça del Mercadal

S'hi jugaran partits de l'Open Reus Pro Pàdel, el torneig previ a la prova del WPT a la nostra ciutat

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 24 de febrer de 2022 a les 15:03 |
Una imatge de la pista de pàdel | Reus.cat
L’Ajuntament inaugurarà divendres (a dos quarts de 6 de la tarda), la pista de pàdel que s’ha muntat a la plaça del Mercadal per acollir les finals del torneig Open Reus Pro Pàdel així com una sèrie d’activitats dirigides a les escoles, l’esport base de la ciutat i altres col·lectius.

Aquest torneig està organitzat per Reus Esport i Lleure amb els clubs i centres de pàdel de la ciutat i la col·laboració de Maximum. La inauguració oficial comptarà amb la presència de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, el regidor d’Esports, Pep Cuerba, altres membres de la corporació i representants dels clubs i centres de pàdel, de les associacions de comerç i altres col·lectius de la ciutat.

Tot seguit començaran els primers partits de les finals de l'Open Reus Pro Pàdel, el torneig que s'ha anat jugant a les instal·lacions dels diferents clubs i indoors de Reus durant el mes de febrer: Club Tennis Reus Monterols, Reus Deportiu, CN Reus Ploms, Global Pàdel, Winner Sport, Padel Reus, Padelx4, Tot pàdel i Padel Indoor.

Fins al 6 de març es podrà gaudir de les diferents activitats amb accés lliure programades. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: