PORT TARRAGONA

El Port Tarragona implementa una plataforma per gestionar l'accés de la tripulació dels vaixells atracats

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 23 de febrer de 2022 a les 11:30 |
La plataforma gestiona l'accés de la tripulació dels vaixells atracats al recinte tarragoní | Cedida
El Port Tarragona implementa un nou Sistema de Control de Tripulants (SCT), una plataforma que s’incorpora al sistema ISIS de control d’accessos al recinte portuari tarragoní. El nou Sistema de Control de Tripulants que es posarà en marxa en les properes setmanes utilitzarà el llistat de tripulants de l'escala, integrant informació de diferents sistemes.

L’activitat i moviments de les tripulacions dels vaixells atracats al Port Tarragona, són diferents de l’activitat comercial portuària, especialment en horaris i en disponibilitat la qual cosa provocava que el control de seguretat dels tripulants fos complexa, concretament en disponibilitat horària i recursos en els punts accessos al Port. Per aquesta raó la Direcció de Sistemes d’Informació de l’Autoritat portuària (APT) va analitzar i buscar les solucions digitals per dissenyar una plataforma que doni resposta a aquesta situació.

La implementació del STC ha anat a càrrec de l’empresa Portel Logistic Technologies SAU amb un pressupost de 108.846,76 euros (IVA inclòs). 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: