INFRAESTRUCTURES

Adjudicat el contracte per redactar el projecte del darrer tram de l'autovia A-27

L'import dadjudicació és de 743.562,19 euros

Imatge d'arxiu d'una visita d'obres al túnel de Lilla | Núria Torres/ACN
per Nació Tarragona, Tarragona | 22 de febrer de 2022 a les 15:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha adjudicat per 743.562,19 euros el contracte de serveis per redactar el projecte de traçat i construcció del darrer tram de l'autovia A-27, entre l'enllaç de Lilla i l'enllaç amb l'autopista AP-2, a Montblanc.

L'autovia A-27 serà una via alternativa de gran capacitat a la carretera N-240 entre Tarragona i Montblanc, millorant el flux de comunicacions per carretera des de i cap al Port de Tarragona. Actualment ja estan en servei 23 quilòmetres de l'A-27 entre Tarragona i Valls, i es troben en execució les obres del tram entre la variant de Valls i Lilla (Montblanc).

Aquest projecte tindrà el seu inici a l'enllaç de Lilla, punt final del tram actualment en execució, i amb una longitud aproximada de 5,5 quilòmetres finalitzarà a l'enllaç amb l'AP-2 a l'alçada de Montblanc. L'abast del projecte inclou reconfigurar l'enllaç entre la N-240/A-27 i l'AP-2 a Montblanc per facilitar la transferència de trànsit entre totes dues infraestructures. La solució serà d'autovia, amb la mateixa secció que s'ha construït a els trams anteriors de la A-27, i com a punt singular contempla la cruïlla de les vies de l'AVE mitjançant un pas inferior.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: