1 de 10
SALUT

El CMQ convoca la plaça de gerent

Exterior de l'antic Hospital, on ara hi presta serveis el CMQ | Infocamp/ GDDCT
per M.B., Reus, Catalunya | 22 de febrer de 2022 a les 09:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El CMQ Reus cerca gerent. La convocatòria es va obrir la setmana passada, i es pot consultar aquí. Ara per ara, el càrrec a l'empresa municipal l'ostenta Gemma Espigares, contractada mesos enrere per via d'urgència, en una mesura que va ser criticada per l'oposició al plenari. Aquesta va accedir al lloc de treball el juny de 2021. A finals de desembre es va prorrogar el seu contracte a través del consell d'administració de la companyia, per un període de sis mesos. 

El contracte del gerent del CMQ Reus contempla un salari anual de 80.000 euros fixos, a banda de 5.000 euros més l'any, en variables a partir d'objectius. En el seu moment, al ple de juny de 2021, el regidor de Salut del consistori, Òscar Subirats, va argumentar la contractació urgent d'Espigares per la "redistribució" dels recursos humans de Ginsa, que al seu parer va fer "necessària" la incorporació de la gerent.

Aquesta ha estat encarregada de dissenyar una "planificació estratègica" al CMQ per "optimitzar recursos, i fomentar la salut pública", entre altres objectius. 

Espigares va ser diputada d'ERC al Parlament de Catalunya entre el 2018 i el 2020. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: