FORMACIÓ

L'alumnat de l'Escola d'Adults de Cambrils visita l'Ajuntament

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 de febrer de 2022 a les 13:42 |
Una imatge de la visita dels alumnes a l'Ajuntament de Cambrils | Cambrils.cat
Un grup de 13 alumnes i dos docents del 2n nivell del Graduat en educació secundària de l'Escola d'Adults Rosa dels Vents de Cambrils va visitar l'Ajuntament de la vila marinera la setmana passada, en el marc del programa educatiu Descobreix Cambrils adreçat a les escoles del municipi.

La visita va consistir en un recorregut per les dependències municipals, que va acabar a la Sala de Plens, on els i les participants van tenir l'oportunitat de fer preguntes a l'alcalde, Oliver Klein. L'alumnat va poder conèixer racons de l'Ajuntament on no havien entrat mai, com el Departament d'Urbanisme i Arquitectura o el despatx de l'alcalde, i descobrir curiositats com el passadís que comunica el despatx d'Alcaldia i el de Secretaria, dissenyat per afavorir una relació més directa entre l'alcalde i la secretària de l'Ajuntament.

A la Sala de Plens, en resposta a les consultes, Oliver Klein va explicar els projectes que s'estan duent a terme, com les obres de la Rambla Jaume I, i va avançar com serà el tramvia que passarà per l'antiga via del tren, entre altres qüestions.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: