ACTIVITAT ECONÒMICA

La regidoria d’Empresa i Ocupació impulsa una enquesta sobre els polígons de Reus

Una imatge del polígon Agro Reus | Google Maps
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 de febrer de 2022 a les 12:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Reus, a través de l’IMFE Mas Carandell, farà arribar en els propers dies una enquesta d’opinió a les empreses ubicades en les zones d’activitat econòmica i industrial, amb la finalitat de recollir-ne tant la seva visió actual com les mancances i les necessitats que expressin. Aquesta enquesta forma part de l’estudi per millorar els Polígons d'Activitat Econòmica (PAE) de Reus que impulsa la regidoria amb Mas Carandell.

Entre d’altres objectius, aquest estudi permetrà actualitzar la situació dels diferents polígons, millorar-ne la qualitat en la gestió, impulsar mesures eficients a través d'un pla de treball que impliqui als diferents agents del territori i fomentar la competitivitat empresarial mitjançant l'acompanyament, la formació i l'aportació de talent.

El regidor Carles Prats concreta que, entre d'altres aspectes, es vol tenir una visió actualitzada de les empreses en relació a la capacitat de millora dels serveis als polígons, identificant temàtiques relacionades amb la disponibilitat del sòl, les infraestructures de telecomunicacions, els subministraments, l'accés als polígons i el transport de mercaderies i de persones, etc. Tanmateix les organitzacions que participin podran manifestar les seves prioritats en relació a aspectes com la sostenibilitat ambiental, la transformació digital, la indústria 4.0, o la necessitat d'incorporació i formació del capital humà i el foment de la innovació i la col·laboració entre empreses per fer créixer sectors emergents amb alt potencial de desenvolupament al territori.

Des de la regidoria d’Empresa i Ocupació i el Mas Carandell animen a totes les empreses a col·laborar amb les seves aportacions contestant el qüestionari que rebran properament. Si ho prefereixen es pot respondre a través de l’enllaç enllaç al qüestionari, o també el trobaran allotjat a les pàgines web mascarandell.cat i reus.cat.

Actualment la ciutat de Reus compta amb 10 àrees d’activitat econòmica i industrial que donen cabuda al voltant de 600 empreses.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: